perjantai 4. helmikuuta 2011

Tietokonenörtti

Tästä tapauksesta on jo aika kauan, mutta on se edelleen yhtä huvittava. Möde on ilmeisesti tämän talon viisain kissa tietokoneasioissa. En ole varsinaisesti nähnyt tätä tapausta, mutta arvelen sen menneen suunnilleen näin. Meillä oli läppärissä auki sivu nimeltä Catshow.fi, josta katsoimme näyttelytuloksia. Lähdimme varmaan katsomaan nykyistä asuntoamme (asuimme silloin vielä vanhassa asunnossamme) ja kone jäi auki. Kun palasimme ajattelin tehdä jotain tietokoneella ja menin katsomaan suosikit kansioon. Huomasin kansiossa uuden sivun nimeltä ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ0ÄÄ=. Oikealta nimeltään sivu oli tietenkin Catshow.fi. Möde sen oli varmaan sinne suosikeihin laittanut ja halunnut että kaikki huomaisivat sen.

Hohhoijaa, onpa nörtin hommat väsyttäviä!

5 kommenttia:

 1. Moi!
  Älyttömän ihania kuvia ja videoita. Ehdin vasta tänään lukemaan, ollut kiireitä muuton kanssa. Huomasin miten pennut saa olla kiitollisia kun Luna niin kovasti pesee ja huolehtii niistä. Mutta paras kuva oli Mödestä jutussa tietokonenörtti.
  Lisää odotellaan!
  T. Elisa

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen nörtti tosiaan!:D Kohta se alkaa itse kirjoittaa blogia.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin asui ennen karvainen tietokonenörtti. Kerran olin ystävän luona kylässä, kun hänen mesessä yritti joku ottaa yhteyttä äänipuhelulla. Ihmetys oli suuri, kun puhelu tuli minun käyttäjätunnuksella, vaikkei kotona ollut muita paikalla kuin vanha 19-vuotias kissamme. Ilmeisesti ruoka oli päässyt kyläreissun aikana loppumaan ja henkilökunta piti saada äkkiä kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Meillä ei sentään kissat mesetä:)
  Muuten läppäriä ei kannata jättää auki. Paria näppäintä on pureskeltu ja yksi varmaakin syöty kun sitä ei löytynyt enää mistään. Läppärin luota on bongattu useinmiten nörtti Möde.

  VastaaPoista