keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Koiraonnettomuus

Tänään kissojen kanssa ulkoilessamme tapahtui aikamoinen onnettomuus. Kissat olivat ihan normaalisti (mitä nyt vähän energisempiä kuin yleensä) pihassamme ulkoilemassa hihnoissa, kun yhtäkkiä naapurin koira juoksi pihaamme. Silloin pennut olivat pihalla häkissä, äitini ulkoilutti Miriä, kaverini ulkoilutti Mödeä ja minä ulkoilutin Lunaa.
Koira lähti jahtaamaan Lunaa, joka sitten ihan paniikissa yritti päästä lasiterassille, mutta kun ovi oli kiinni Luna törmäsi päin lasiterassin lasiovia.  Minä en voinut tehdä muuta kuin juosta Lunan ja koiran perässä, vaikka minulle tuli palovamma sormeen, kun otin vahingossa kiinni hihnasta.
Luna yritti päästä toisesta lasiovesta sisään lasiterassille. Muut kissat seurasivat tilannetta järkyttyneinä.
  Se sitten pääsi lasiterassille, mutta koira seurasi perässä. Luna piiloutui grillin alle ja lopulta saimme koiran pois toisten naapuriemme avulla.
Kun koira oli lähtenyt, Luna juoksi keittiön kaapin päälle ja meni pitkä tovi ennen kuin Luna saatiin pois sieltä. Mirikin meni Lunan seuraksi kaapin päälle.
Möde ei onneksi edes ymmärtänyt tilannetta, sillä se oli pihan toisella puolella tutkimassa hyönteisiä.
Padmakin meni kaapin päälle ilmeisesti myötätunnosta, sillä se oli jo toipunut järkytyksestä.
 Nyt Luna onneksi nukkuu jo rauhassa eikä minunkaan haavaani satu enää. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

2 kommenttia:

  1. Voi kauhistus mikä säikähdys juuri kun ulkoilukausi alkaa olla parhaimmillaan! Toivottavasti ei jäänyt kenellekään traumoja.

    VastaaPoista
  2. Kissat ovat kyllä toipuneet tapahtuneesta hyvin, mutta kai niitä vähän vielä jännittää ulosmeno.

    VastaaPoista