keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joulukalenteri- Muovikuusi

Näin aluksi haluaisin pyytää anteeksi sitä, etten ole tehnyt blogia kahteen päivään. Nämä päivät kun ovat olleet niin kiireisiä. On ollut kaikkia jouluostosreissuja. Mutta nyt kuitenkin kirjoitan tämän päivän blogin.

Ostimme eilen muovikuusen, mutta pystytimme sen vasta tänään. Kissat olivat ihan ihmeissään. Luna oli nähnyt oikean kuusen viime jouluna, mutta ei koskaan muovikuusta. Pennut eivät ole ikinä nähneet edes oikeaa kuusta, koska viime jouluna ne olivat niin pieniä, että niiden silmät eivät olleet auki. Yleensähän me ostammekin oikean kuusen, mutta tämä joulu onkin poikkeus.


Möde: Nam! Onpa herkullisen näköinen kuusi!

Kuusta oli kiva järsiä. En ole vielä koristellut kuusta, mutta eihän se kissoja haittaa. Onhan sitä parempi järsiä ilman koristeita.2 kommenttia:

  1. Uteliaita ovat! Näyttää kiinnostavan kuusi kuin kuusi. Mukavaa joulun odotusta! Toivottaa Naukulan väki.

    VastaaPoista
  2. Minua ei hämmästytä tuo uteliaisuus ollenkaan. Enemmän hämmästyttäisi, jos jossain olisi ei-uteliaita harmaaturkkeja...

    Samoin minäkin toivottelen iloista ja onnellista joulun odotusta! Tulen kurkkimaan joulun aikaan, onko ekstrajoulukalenteri jo ilmestynyt. :)

    Cisu ja Toto lähettävät terveisiä kollegoille ja toivovat, että hekin saisivat joskus sekä ison että kissojen joulukuusen!

    VastaaPoista