lauantai 11. joulukuuta 2010

Joulukalenteri- Nacho


Kissojen koirakaveri Nacho tuli käymään.  Nacho on rodultaan chihuahua.

Nachon lempikissa on Miri, koska Miri on pienin meidän kissoista. Kun Möde tuli Nachon lähelle niin Nacho ei uskaltanut liikahtaakkaan. Lelulaatikosta löytyi paljon kiinnostavia tavaroita Nachon mielestä.
 Nachon kotona asuu kaksi korattia. Hemmo ja Mirin ja Möden veli Merri.

3 kommenttia:

 1. Koirakaveri! Oho. Naukulassa kyllä varmaan pyörryttäisiin, jos paikalle saapastelisi koira. Yhtään ei ole kylässä käynyt ja varmasti pistäisi kissat sähisemään!

  VastaaPoista
 2. Meillä ainakin vähänkin isommat koirat ovat kamalinta mitä maailmasta löytyy. Olen usein miettinyt, että olisi kiva, jos Cisu ja Toto tapaisivat pienen koiran... Mutta emme tunne ketään pikkuista, eikä sellainenkaan leikkikaveri luultavasti kelpaisi Cisulle ja Totolle.

  VastaaPoista
 3. Meidän kissoilla on ainakin ylisuuri ego. Luna ei hätkähdä mistään. Kesällä valjastellessa Lunan piti käydä moikkaamassa kaikki ohimenevät koirat ja puputkin:) Naapurin lapinkoiran kanssa hän vaihtoi jopa neniä!
  Nachoa vähän ensin katsottiin, että mikähän tuokin on? Sen jälkeen pennut ovat leikkineet yhdessä hippasta ym. Luna käy välillä "ojentamassa" huonosti käyttäytyvää omituisen näköistä pentua...

  VastaaPoista