maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kaunis tunnustus

Sain Minniltä tälläisen kauniin tunnustuksen.Kiitos!
"You are beatiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :)
Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta
elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin
kolmelle (3) muulle. 
Ensimmäinen kuva on Möde-nörtistä, (katso blogijuttu Tietokonenörtti helmikuulta) joka oli taas menossa tekemään jotain tietokoneella.

Toinen kuva on Nanesta, joka tässä kuvassa on ensimmäistä kertaa kissanäyttelyssä. Nane on myös ainoa pentu, joka asuu vielä meillä (Netre ja Nemo ovat jo lähteneet uuteen kotiin).


Kolmas kuva on Miristä, joka syö tässä kuvassa nuudeleita, jotka olivat ihmisten mielestä mauttomia.

Ja viimeinen kuva on Lunasta ja äidin pikku pojasta (eli Mödestä). :)Kaunis tunnustus lähtee eteenpäin

7 kommenttia:

 1. Kiitos paljon tunnustuksesta! Vastaan siihen pian.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta ja kivoista kuvista. Nuudeli on aika erikoista kissanruokaa! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan uskomattoman söpöjä kuvia! Syövätkö teilläkin kissat ihmisten ruokaa? :D

  VastaaPoista
 4. Hei! En ole saanut vielä vastattua haasteeseen, koska en ole onnistunut kaivamaan ennen julkaisemattomia kuvia puhelimestani. Olen ollut aikeissa kaivaa ne sieltä jo iät ja ajat, joten tämä haaste on siihen oiva kannustin, kunhan saan vain tekniikan pelaamaan.

  Mutta asiaan: varasimme eilen Cisulle ja Totolle vuosittaisen lääkärintarkastuksen ja huomasin vasta nyt, että Toton isä on Tatsutan Luka! Te ehkä tiesittekin tämän, mutta minä en ollut aiemmin rekisteröinyt asiaa, kun en usein katsele poikien "virallisia tietoja". Hauskaa joka tapauksessa! Olen lukenut Tatsutanian blogia ennenkin innoissani, mutta nyt vielä innokkaammin, kun Luna onkin ilmeisesti Toton täti. :)

  VastaaPoista
 5. Todellakin Toton iskähän on Lunan veli. Aika pieni on tämä korattien maailma!
  Osaako muuten Toto rullata kielensä hauskasti haukotellessaan? :)

  VastaaPoista
 6. Koratmaailma on tosiaan pieni! :) Nauratti kauhesti tuo kielenrullauskysymys. Luulen, ettei Toto rullaa, koska emme ole kiinnittäneet huomiota. Ilmoitan, jos huomaan hänen rullaavan kieltään! Yritin aamulla tarkkailla Totoa, mutta se ei haukotellut minun nähteni kertaakaan.

  Etsin eilen netistä Lukan kuvia ja kyllä heti selvisi, mistä Toto on saanut nenunsa, suuret kauniit silmänsä ja pehmeytensä. Toto on isin poika! Yhdennäköisyys oli huomattavaa, etenkin pentukuvissa Toto ja Luka ovat kuin kaksi marjaa (ja kun siitä innostuneena etsin myös Cisun isän, sama juttu siinäkin isässä ja pojassa).

  VastaaPoista
 7. Tuosta kielenrullauksesta tuli mieleen, että biologian opettajani aikoinaan kehotti meitä oppilaita rullaamaan kieltä, kun tutkittiin ihmisen ominaisuuksia. Rullaaminen onnistuu kuulemma vain osalta ihmisiä. Sama pätee ehkä myös kissoihin. :D

  VastaaPoista