tiistai 10. toukokuuta 2011

Kesäkissoja

En ole kirjoittanut blogia  pitkään aikaan, koska minulla on ollut paljon kiireitä... Mutta nyt kuitenkin kirjoitan vähän meidän kissojen keväisisistä tunnelmista.

En saanut tähän blogijuttuun kuvia, koska tietokone ei jostain syystä ladannut niitä. Yritän laittaa kuvat seuraavaan blogijuttuun.

Kissat olivat viime viikolla ensi kertaa tänä vuonna ulkoilemassa.Nane ei vielä silloin päässyt ulos, mutta seuraavilla kerroilla Nanekin päästettiin. Meidän kissoilla on aina valjaat kun ne käyvät ulkona. Ne jäisivät varmaan auton alle tai eksyisivät. Ainoastaan Jassu-kissalla ei ollut valjaita, kun ulkoilutimme sitä viime kesänä. Jassulla ei ollut valjaita, koska se oli jo niin vanha eikä karannut mihinkään.

Meidän pihassa ei ole vielä oikein kissoille sopiva ulkoiluympäristö, koska olemme juuri muuttaneet ja pihassa ei ole vielä edes ruohoa ja siellä on nauloja lojumassa joka paikassa. Silti kissoilla on hauskaa.
Ne tykkäävät maata mullassa ja ovatkin aina kun menemme sisälle aivan likaisia. Kerran kun menimme ulos, niin Möde meni kierimään ja puskemaan laastipölyä ja  Möden päälaki ja oikea korva olivat aivan valkoisena. Möden pää piti pestä ulkoilun jälkeen.

Kissoilla on aina tosi hauskaa ulkona. Joskus ne eivät meinaa ollenkaan tulla sisälle, mutta joskus kun on oikein kuuma ne tulevat vapaaehtoisesti sisään. Ulkona kissat tykkäävät syödä ruohoa. En ymmärrä mikä siinä on niin hyvää. Nane ei ole vielä oppinut syömään ruohoa, mutta muut kissat jauhavat sitä intohimoisesti.                                             Valoisaa loppukevättä kaikille!

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla teidän kuulumisia! :) Voin kuvitella ulkoiluhetket hyvin, sillä heti kun silmä välttää, Cisu ja Totokin makaavat ja kierivät mullassa. Ja usein ulkoiluhalun ainoa syy tuntuu olevan se, että pitäisi päästä syömään ruohoa. Hassuja kissoja. ;)

    Möde-parka. Toivottavasti ei suuttunut kauheasti pääpesusta!

    VastaaPoista