sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Joulukalenteri- Kissojen joulukuusi

Meillä on kissoille oma minijoulukuusi. Oikeassa joulukuusessa kiinnostavaa on vain koristeet. Olemme kasvattaneet kissoja kaksikymmentä vuotta ja vain kerran oikea kuusi on kaadettu.
Minikuusta oli kiva järsiä kissojen mielestä. Viereisessä kuvassa Miri on tainnut juuri järsiä kuusta jos tuosta ilmeestä voisi jotain päätellä. Kuusi olisi täydellinen jos se olisi oikea ja jos siinä olisi tähti latvassa.
Miri ja Möde kiinnostuivat kuusesta eniten, koska eivät ole sitä koskaan nähneet.

3 kommenttia:

 1. Aika luksusta, että kissoilla on ikioma joulukuusi! En ole muista noin jouluhenkisistä kissoista kuullutkaan. Tosi hauskoja kuvia, voi oikein kuvitella harmaatonttujen hämmästyksen, kun kuusi asetetaan paikoilleen. :)

  Myös sivupalkin kissakuva on tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Sivupalkin kuvassa on Luna. Tallinnan näyttelyssä oli hyvä kuvaaja. Hän sai Lunasta monta hyvää kuvaa. Tosin Lunakin osaa poseeramisen jalon taidon.

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi kaunis kissa, mutta erittäin hyvä kuvaajakin. Minäkin haaveilen, että joku valokuvaava ystävä suostuisi joskus ottamaan "edustuskuvia" Cisusta ja Totosta. Eri asia, kuinka edustavasti mallit käyttäytyisivät...

  VastaaPoista