sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Terassikausi avattiin

Kissat olivat ihan innoissaan, sillä päästimme ne tänään vihdoinkin ensimmäistä kertaa tänä keväänä lasiterassille. Lunalla on tänään synttärit, joten Lunalle pidettiinkin vähän erilaiset synttärijuhlat.
Luna odotti kaikkein innokkaimmin ulos pääsyä, joten Lunalla olikin varmaan mieluisat synttärit.
Opal ja Oceana eivät harmillisesti päässeet terassille, sillä he lähtivät jo uuteen kotiin ennen kuin avasimme terassin oven.
Pienemmät pennut tosin pääsivät ja kyllä se olikin jännittävää, sillä ne pääsivät ulos ensimmäistä kertaa elämässään.
Lasiterassilla riitti outoja hajuja ja ääniä.
Muut kissat heittäytyivät kyljelleen terassin pöydälle tai terassille. Ne olivat selvästi odottaneet koko pitkän talven kevään ensimmäisiä auringonsäteitä ja ulospääsyä.
Mirille ei silti riittänyt sekään. Se maukui ja valitti koko ajan sitä, ettei päässyt ulos valjaissa eikä ollut vielä kesä.
Kissat kiipeilivät terassilla joka paikkoihin.
Möde meinasi pudotakin terassin tuolilta, niin innostunut se oli.
Kissat eivät millään olisi halunneet lähteä terassilta kun ovi piti laittaa kiinni.

2 kommenttia:

  1. En yhtään ihmettele, että kissat eivät olisi haluneet takaisin sisälle! Ulkona kun vaikuttaa niin aurinkoiselta ja jopa lämpimältä.

    VastaaPoista
  2. Voi pentusia! Ja voi mitä onnenkatteja, kun on lasitettu terassi. Meillä on nähdäkseni tismalleen sama terassikalusto, mutta lasitus puuttuu!:) Toisaalta, jos sellainen olisi, joutuisimme varmaan menemään aina ulos tapaamaan Cisua ja Totoa, ne varmaan muuttaisivat terassille koko kesäkaudeksi.

    VastaaPoista