keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Nacho ja Ines

 Viime viikonloppuna kissojen koirakaveri Nacho tuli taas käymään tällä kertaa mukanaan myös uusi tuttavuus Ines. Olen kirjoittanut Nachosta aiemminkin tässä blogissa. Tekstin voit lukea tästä.

Nacho


Kissat olivat ihmeissään kun koirat tulivat käymään, vaikka Nachon ne tunnistivat aika pian. Ines olikin sitten vähän erikoisempi.

Ines Nachokin tunnisti kissat aika nopeasti, mutta Ines raukka oli ihan peloissaan. Se kun ei ole ikinä  käynyt meillä eikä nähnyt meidän kissoja.
 Mirillä ja Nacholla oli taas hurjat juoksukisat käynnissä.
 Koirilla oli välillä niin kova vauhti, että niistä oli vaikea saada kuvia.
 Jossain vaiheessa koirat päättivät mennä syömään kissojen ruoat. Ineksellä oli sellainen tyyli syödä raksuja, että se haki aina yhden raksun kerrallaan ja söi sen keskellä lattiaa.
 Möde oli taas innokkaasti painimassa molempien koirien kanssa, paitsi että Ines järkyttyi Möden painimisyrityksestä niin paljon, ettei uskaltanut liikahtaakaan.

 Sen sijaan kun Möde ja Nacho olisivat ottaneet toverillisen painimatsin, niin Ines oli heti puolustamassa ystäväänsä ja alkoi huutaa täyttä kurkkua. Mödehän siinä eniten säikähti.

 Padma oli Ineksen tapaan järkyttynyt: se ei ollut nähnyt ikinä yhtään koiraa niin läheltä, ja varsinkin kun Ines alkoi kiljua Padma säikähti lopullisesti. Suurimman osan ajasta se piileksi yläkerrassa sängyn alla.

 Koiratkin kyllä tulivat yläkertaan ja Nacho kierähti heti matolle selälleen rapsutusten toivossa.
 Se oli aika huvittava näky.

Loppuun vielä hauska kuva Ineksestä haukottelemassa :-)

2 kommenttia:

  1. Kyllä onkin ollut jännittäviä vieraita! Minä jäin täällä miettimään mitä Helmi sanoisi, jos tapaisi koiran. Mielenkiintoista!

    VastaaPoista
  2. Nachossa ja Ineksessä olisi tosiaankin varmaan Helmillekin ihmeteltävää ;)

    VastaaPoista